Termeni si conditii

Clientii care plaseaza comenzi pe acest web-site se obliga sa respecte urmatoarele reguli:

-Datele furnizate (nume, prenume, adresa,e-mail,telefon) sa fie valide.

-Clientul este de acord sa primeasca de la magazinul SPORT-STIL materiale informative (acest lucru se va intampla rar si numai atunci cand avem promotii sau lichidari de stocuri).

-Comanda odata plasata si comfirmata, fie telefonic, fie pe acest web-site se considera un contract. Magazinul SPORT-STIL se obliga sa livreze in limita stocului produsele comandate de client. Clientul se obliga sa achite contravaloarea coletului si taxele de expediere.

-Returnarea produselor in termen de 14 zile, daca doriti sa fie schimbate sau pentru a primi contravaloarea lor. In acest caz clientul are urmatoarele obligatii:

                                           -trebuie in primul rind sa ne contacteze telefonic pentru a ne comunica problemele aparute la produsul respectiv,sau sa va deplasa la magazinul situat in Petrosani, HD, str.Timisoare,i nr.6

                                           -trebuie sa achite taxele de transport pentru returnarea coletului

                                           -trebuie sa returneze produsele in ambalaj original

-Returnarea produsului daca nu este potrivita marimea sau daca nu este pe placul clientului se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului daca:

                                            -clientul ne contacteaza telefonic pentru a anunta acest lucru

                                            -produsul nu prezinta urme de purtare, uzura sau deteriorare

                                            -produsul are etichetele si accesoriile originale

                                            -produsul este in ambalajul original

                                            -clientul achita taxele pentru returul coletului, deasemenea achita taxa pentru expedierea banilor. 

-Taxa fixa de transport se aplica numai pentru localitatile unde FAN COURIER are sedii,pentru celelalte localitati clientul va achita pe langa taxa fixa si taxele pentru km suplimentari.

Politica de confidentialitate promovata de Solerino Comex explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Solerino Comex nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0727843741.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0727843741.